U bent op zoek naar een verwarmingssysteem voor uw nieuwbouw?

Werking warmtepomp

Maar, hoe werkt een warmtepomp nu precies? In tegenstelling tot de meeste andere verwarmingssystemen is de warmteproductie hier niet gebaseerd op het verbranden van een brandstof. De warmte wordt uit de omgeving gehaald en vervoerd via een koelvloeistof in een gesloten systeem. Deze stof kan bij lage temperaturen al het kookpunt bereiken en verdampen. Een compressor drukt de ontstane damp samen, waardoor de temperatuur omhoog gaat. Via een condensor wordt die warmte uiteindelijk weer vrijgegeven aan lucht of water.

Remeha Neptuna

Kies voor de Neptuna indien u beschikt over een middelgrote tot grote woning en laat deze warmtepomp uw huis verwarmen. Bij voorkeur maakt u een combinatie met een sanitair warmwaterboiler en een Remeha gas- of stookolieketel voor een complete hybride oplossing.

Uw warmtepompsysteem betaalt uw investering na enkele jaren terug dankzij een stevige besparing op uw energiefactuur. Met de uitgebreide regeling is het aansturen van meerdere kringen (combinatie vloerverwarming en radiatoren bijvoorbeeld) geen probleem.

Kenmerken:

  • Wandmodel (binnen- en buitenunit)
  • Aantrekkelijke investering die tot 70% energiebesparing op uw energienota levert
  • Geen risico tot bevriezing dankzij het split-systeem
  • Hoog comfort dankzij het standaard geïntegreerd buffervat van 40 liter
  • Nieuw regelplatform: Remeha T-Control

Ontdek meer ...


Remeha Eria Tower

Kies voor de Remeha Eria Tower indien u beschikt over een middelgrote tot grote woning en laat deze warmtepomp uw huis en uw sanitair warm water verwarmen. Bij voorkeur maakt u een combinatie een Remeha gas- of stookolieketel voor een complete hybride oplossing.

Uw warmtepompsysteem betaalt uw investering na enkele jaren terug dankzij een stevige besparing op uw energiefactuur. Met de uitgebreide regeling is het aansturen van meerdere kringen (combinatie met eTwist thermostaat, vloerverwarming en radiatoren bijvoorbeeld) geen probleem.

Kenmerken:

  • Vloermodel (binnen- en buitenunit)
  • Verwarming én de productie van een royaal volume aan sanitair warm water dankzij de ingebouwde boiler met een inhoud van 180 liter
  • Aantrekkelijke investering die tot 70% energiebesparing op uw energienota levert
  • Altijd extra hydraulische en elektrische ondersteuning bij een lagere buitenlucht temperatuur

Ontdek meer ...