Van vrijdag 3 juli 2023 t/m 28 juli 2023 zullen wij gesloten zijn wegens vakantie.

Disclaimer

Laatste wijziging: 2 december 2022
Hoewel De Haes BV de informatie op de website met uiterste zorg heeft samengesteld en zijn uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Algemeen

De informatie op deze website kan dagelijks worden aangevuld en bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. De Haes is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website. Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan De Haes.

Toestemming

Met het gebruik van onze website geef je toestemming voor het verzamelen en het gebruik van deze informatie door De Haes. Indien onze Privacy Policy verandert, zullen we daar melding van maken op deze pagina. Zo ben je altijd op de hoogte van de informatie die we verzamelen, hoe we die gebruiken en onder welke omstandigheden we deze bekendmaken.

Links van en naar andere websites

Deze website kan links naar websites of naar webpagina’s van derden en andere partijen bevatten of daar op een andere manier naar verwijzen. De Haes heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken ervan. Het plaatsen van links door De Haes houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s. De Haes is daarnaast ook niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina\'s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.  Meer info