Hernieuwbare energieën

U wilt uw elektrische boiler vervangen en hebt geen gasaansluiting of stookolietank?

Dan heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden, van een warmtepompboiler tot een warmtepomp of zonneboiler.

Warmtepompboilers

Een warmtepompboiler plaatst u wanneer u uw energiefactuur naar beneden wil halen en vooral denkt aan een groenere toekomst. Ideaal voor gezinnen die een grote behoefte nodig hebben aan sanitair warm water.

Ontdek meer ...


Warmtepompen

U wil met uw gezin bijdragen aan een groenere toekomst en u bent op zoek naar een verwarmingssysteem voor uw nieuwbouw? Of u wil gewoon genieten van een maximaal comfort, terwijl uw energierekening naar beneden gaat? Dan is een warmtepomp beslist een verstandige en duurzame keuze voor de verwarming van uw woning.

Een van de belangrijkste voordelen is de energiebesparing die u genereert. U mag uitgaan van zo’n 70 procent besparing op uw energiefactuur. Dat maakt de terugverdientijd van uw investering kort. Daarnaast is het een schone en aangename manier van verwarmen. Er vindt immers geen verbranding plaats, en er is dus ook geen uitstoot. U hoeft ook geen aparte ketel voor warm water te voorzien, want met een warmtepomp kunt u ook sanitair warm water produceren.

Ontdek meer ...


Zonneboilers

Sanitair warm water produceren met behulp van de zon: een ecologisch verantwoorde keuze! De zon is immers een onuitputtelijke, en dus hernieuwbare, energiebron. Ze voorziet ons elke dag van gratis energie. Gezinnen die op een ecologische manier en met uiterst lage verbruikskosten warm water willen produceren voor de badkamer en keuken zitten zeker goed met een zonneboiler.

Ontdek meer ...