Van maandag 1 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024 zullen wij gesloten zijn wegens vakantie.

Condensatieketels

U bent op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel of u wilt een oud toestel vervangen?

Wist u dat ongeveer 65% van uw energiebudget naar verwarming gaat? Het is echter belangrijk een energiezuinig verwarmingssysteem te installeren. Een condensatieketel op aardgas heeft de voorkeur, daar hij een rendement heeft van ruim 108%, indien de ganse installatie goed gedimensioneerd is. Twijfel niet om uw oude verwarmingsketel te vervangen door een condensatieketel op aardgas. Uw energiekosten zullen dalen met 40% 
De wettelijke minimumrendementen voor condensatieketels zijn 90% sinds september 2018, voor atmosferische gasketels is dit 88%.
Een modulerende condensatieketel (modulerend vermogen) past zijn vermogen traploos aan in functie van de buitentemperatuur en de gevraagde binnentemperatuur van de kamerthermostaat. In combinatie met een buitenvoeler, thermostatische kranen en een modulerende kamerthermostaat is de besparing optimaal t.o.v. een klassiek verwarmingssysteem.
Onze condensatieketels zijn uitgerust met een weersafhankelijk regeling die de aanvoertemperatuur naar de radiatoren of vloerverwarming regelt in functie van de buitentemperatuur. Door de zogenaamde stooklijn nauwkeurig in te stellen zal de condensatieketel altijd trachten met een zo laag mogelijk watertemperatuur te werken en zal er niet meer warmte opgewekt worden dan nodig. Wist u dat een oude ketel van meer dan 20 jaar oud de schoorsteentemperatuur 180°C bedraagt en voor de opvolgende generatie, de zogenaamde lage temperatuurketel is de schouwtemperatuur 120°C. Bij een condensatieketel is de schouwtemperatuur slechts 10°C boven de retourtemperatuur van de radiatoren. Het hoeft geen betoog dat een goede dimensionering van de ganse installatie het maximaal rendement geeft.

Aanbod:

 • Gas condensatie verwarmingsketels (leverancier: Remeha NV)
 • Gas condensatie verwarmingsketels in cascade geplaatst (leverancier: Remeha NV)

Remeha Tzerra Ace

De Tzerra Ace is een energiezuinige condensatieketel, leverbaar in verschillende vermogens. De Tzerra Ace is uitermate betrouwbaar, ultra compact en zeer licht in gewicht waardoor deze ketel zeer installatie- en servicevriendelijk is.
Dankzij zijn modulaire opbouw staat hij garant voor een optimale betrouwbaarheid. De Tzerra Ace werkt naadloos samen met de Remeha eTwist thermostaat en zorgt door zijn modulaire aansluiting voor optimale prestaties.

Kenmerken:

 • Condenserende gaswandketel
 • Zowel solo (verwarming) als combi (verwarming + sanitair warm water)
 • Allerkleinste ketel
 • Energiezuinig (A+ label)

Remeha Calenta Ace

De Remeha Calenta Ace is een hoogwaardig toestel dat uitermate geschikt is voor een groot gezin met een groot appartement, woning of villa waar één of meerdere verwarmingscircuits zoals een combinatie van vloerverwarming en radiatoren nodig zijn. Eveneens ideaal wanneer de focus ligt op optimaal comfort en automatisering. De Calenta Ace ontzorgt zijn gebruiker en geeft een extra dimensie aan verwarmen.

Kenmerken:

 • Condenserende gaswandketel
 • Zowel solo (verwarming) als combi (verwarming + sanitair warm water)
 • Supersnelle, royale levering van sanitair warm water aan een constante temperatuur
 • Energiezuinig (A+ label)

Remeha Quinta Ace

Remeha vernieuwt zijn Remeha Quinta Pro naar de Remeha Quinta Ace. Bij de doorontwikkeling is er vooral veel aandacht besteed aan zo laag mogelijke kosten gedurende de gehele levensduur van de ketel. Tevens is de nieuwe Remeha Quinta Ace 45-115 geschikt voor de combinatie met allerlei duurzame warmtebronnen en lage temperatuur afgiftesystemen

Kenmerken:

 • Condenserende gaswandketel
 • Solo-toestel (verwarming)
 • Groot vermogen onder een compacte mantel
 • Onbeperkte kracht, kan geplaatst worden in cascade voor een vermogen tot meer dan 1000 kW

Remeha Calora Tower Gas

De Remeha Calora Tower Gas is geschikt voor een grotere gezinswoning, waar de vraag naar comfort in zowel warmte als warm water hoog is. Ideaal geschikt voor huishoudens waar er slechts een beperkt vloeroppervlak is voor de plaatsing van een ketel dankzij het modulaire concept.
Daarbij ook de uitgewezen ketel die meerdere kringen standaard kan aansturen, zoals bijvoorbeeld de combinatie van een kring vloerverwarming met één of meerdere radiatorkringen. Zowel in nieuwbouw als renovatie is de Remeha Calora Tower Gas een geschikte keuze.

Kenmerken:

 • Condenserende gasvloerketel
 • Combineerbaar met sanitair warmwatermodule (100, 160, 220 liter)
 • Ketel en boiler samengevoegd tot één compact, fraai vormgegeven en ruimtebesparend systeem
 • Zorgt voor een royaal volume aan warm water

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina\'s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.  Meer info