Hebt u nood aan een grotere hoeveelheid warm water?

Bij de keuze van een sanitair warmwaterbereider hebt u een aantal mogelijkheden.

  • Standaard sanitair warmwaterbereiders (leverancier: Remeha NV)
  • Niet-condenserende sanitair warmwaterbereiders, doorstromers (leverancier: Junkers)
  • Elektrische boilers (leverancier: Itho Daalderop en Ariston)

Standaard sanitair warmwaterbereiders

Wanneer we kijken naar een standaard sanitair warmwaterbereider wordt er een bepaalde hoeveelheid water op temberatuur gehouden in een warmwatervat. Het grote voordeel hier is dat de voorraad warm water snel en efficiënt afgetapt kan worden. Het levert natuurlijk niet onbeperkt warm water, wanneer de voorraad op is heeft de boiler wel de tijd nodig om het vat opnieuw te vullen en op te warmen. BVBA De Haes kan u hierin het advies bezorgen wat de inhoud van je boiler best kan zijn, afhankelijk van de vraag.

Remeha Aqua Pro

Deze warmwaterbereiders zijn perfect inzetbaar in elk type middelgrote tot grote woning. In een groter gezin of waar eenvoudigweg een royaal warmwatercomfort gewenst is (combinatie van (regen)douche, bad, ...) voelen deze boilers zich het beste thuis.

Kenmerken:

  • Hoog comfort, altijd een royaal volume aan warm water beschikbaar
  • Overal toepasbaar: verkrijgbaar met een volume van 100 tot 300 liter, met boven- of zijaansluitingen

Meer informatie ...


Niet-condenserende sanitair warmwaterbereiders


Elektrische boilers

In tegenstelling tot de standaard en niet-condenserende sanitair warmwaterbereiders hebben elektrische boilers een langere opwarmingstijd nodig. Ze zijn wel veel gemakkelijk te plaatsen, maar het is wel aangewezen om het water tegen een goedkoop tarief te vewarmen. Voor kleine boilers is dit een interessante oplossing, zoals het verwarmen van je afwaswater.